Voordelig en
gezellig op
vakantie in
eigen land

De leukste boerderijcamping in Limburg

Straoterhof Boerderijcamping ligt te midden van bossen, akkers, weiden, beekdalen, houtwallen met een rijke flora en fauna. In de dorpen als Thorn en Stevensweert waan je jezelf in de middeleeuwen. Laat je verrassen door al het interessante wat de omgeving van de Limburgse camping te bieden heeft. Of begin de dag in het zwembad en eindig de dag op het Hertog-Janplein. Boek vandaag nog je vakantie.

Camping Weert

De ideale familiecamping

De kinderen zullen de zomer van hun leven hebben op de boerderij, veel nieuwe vriendjes maken en heel wat uren doorbrengen in het verwarmde buitenzwembad. Het zwembad wordt verwarmd met zonne-energie en biedt naast heerlijke verfrissing ook plezier en ontspanning. Daarnaast is er een speeltuin, tafeltennisspel en zijn er vele skelters die iedereen elk moment van de dag mag gebruiken. De kampeerplekken zijn ruim en goed onderhouden. Enkele van de grasvelden zijn beschut onder de bomen. Aansluiting op elektra is mogelijk.

Camping Weert

Sanitair

De boerderijcamping beschikt over een wasserette en modern sanitair. Zo zijn er voldoende douches en toiletten met voldoende ruimte en mogelijkheden voor wanneer je met je baby op vakantie bent. Eén van onze toiletten en doucheruimtes is ook rolstoeltoegankelijk.

Camping Weert

Ook voor campers

Straoterhof beschikt eveneens over faciliteiten speciaal voor campers. Zo zijn de standplaatsen voorzien van elektra en is er een stortplaats voor het chemisch toilet op locatie.

Camping Weert

Kom bij ons kamperen

Limburg is veelzijdig en grenzeloos gastvrij. Ook jullie zullen dat ervaren wanneer je een vakantie boekt bij onze camping, vlakbij Weert en Maasbracht. Het is helaas niet mogelijk om bij ons je kampeerspullen zoals vouwwagens, tenten of stacaravans te huren.

Camping - Springkussen
Camping - Speeltuin
Camping - gezinsactiviteiten